Verzending & Retournering

Hieronder vindt u informatie over Bestellen & Retourneren

Bestellen

De bestelling wordt direct in behandeling genomen en binnen enkele dagen verzonden en bij u afgeleverd door PostNL of DPD. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een mail met uw Track en Trace code.

De pakketten worden aangetekend met PostNL en DPD binnen Nederland en België. Zo bent u verzekerd van correcte afhandeling.

Na verzending ontvangt u direct een bevestigingsmail met Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen!

Verzending binnen Nederland en Belgie is altijd geheel GRATIS!

Retourneren

Toch niet wat u zocht? Geen probleem! 

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Na aanmelding van de retour bij onze klantenservice ontvangt u gefrankeerde retourlabels. Indien u deze wenst te gebruiken wordt er een bedrag van €4,50 per label ingehouden op de terugbetaling van het aankoopbedrag. Bij retourneren op andere wijze zijn de retourkosten niet inbegrepen.
Download het retourformulier hier.

Volledig gratis retourneren kan eigenlijk helemaal niet. Bedrijven die dit aanbieden verwerken dit gewoon alvast in de verkoopprijs. Wij vinden dit niet eerlijk! Voor retournering rekent PostNL namelijk gewoon 6,95 per pakket. Wij vragen u daarom een bijdrage van 4,50 per pakket. De rest van de retourkosten nemen wij voor onze rekening! De retourbijdrage wordt automatisch verrekend met de terugstorting. 

Meld uw retour altijd bij ons aan via de mail of het contactformulier. Wanneer u gebruikt maakt van een zelf gekozen retourmethode, mail ons dan bij de aanmelding van de retour ook de Track & Trace code van de retour zodat wij deze kunnen behandelen. Wanneer u onze labels niet gebruikt zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Let op: Onaangemelde retouren kunnen niet in behandeling worden genomen. Zakelijke orders vallen buiten het consumenten retourrecht.

Altijd binnen 1 – 5 werkdagen bezorgd met: