Retournering

Retourneren

Toch niet wat u zocht? Geen probleem! 

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Na aanmelding van de retour bij onze klantenservice ontvangt u gefrankeerde retourlabels. Indien u deze wenst te gebruiken wordt er een bedrag van €4,50 per label ingehouden op de terugbetaling van het aankoopbedrag. Bij retourneren op andere wijze zijn de retourkosten niet inbegrepen.
Download het retourformulier hier.

Volledig gratis retourneren kan eigenlijk helemaal niet. Bedrijven die dit aanbieden verwerken dit gewoon alvast in de verkoopprijs. Wij vinden dit niet eerlijk! Voor retournering rekent PostNL namelijk gewoon 6,95 per pakket. Wij vragen u daarom een bijdrage van 4,50 per pakket. De rest van de retourkosten nemen wij voor onze rekening! De retourbijdrage wordt automatisch verrekend met de terugstorting. 

Meld uw retour altijd bij ons aan via de mail of het contactformulier. Wanneer u gebruikt maakt van een zelf gekozen retourmethode, mail ons dan bij de aanmelding van de retour ook de Track & Trace code van de retour zodat wij deze kunnen behandelen. Wanneer u onze labels niet gebruikt zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Let op: Onaangemelde retouren kunnen niet in behandeling worden genomen. Zakelijke orders vallen buiten het consumenten retourrecht.

Altijd binnen 1 – 5 werkdagen bezorgd met: