Betaalmethoden

Bij XLKorting geven we u graag de ruimte om te betalen zoals u zelf wilt. Daarom brengen wij nooit betaalkosten in rekening. Wij bieden Op XLKorting.nl de volgende betaalmethoden:

Betaalmethodes

Ideal

Meest gebruikte methode: eenvoudig afrekenen in een beveiligde omgeving van uw eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking vanaf uw bankrekening

PayPal

Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld – in meer dan 200 markten en in 25 verschillende valuta’s.

Bancontact – Mister Cash

Meest gebruikte online betaalmethode van Belgie. U betaalt gemakkelijk met de pas die is uitgegeven door uw eigen bank.

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

KBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunt u van beide banken uw online aankopen eenvoudig betalen via uw vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalknop is een populaire betaalmethode in België.

Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. Deze bank heeft een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 

Creditcard

U kunt betalen met uw ceditcard door de optie Paypal te kiezen bij de betaalkeuzes tijdens het afrekenen. Middels Paypal kunt u zonder account gebruik maken van uw creditcard.